Salon voor huidverbetering – Karin Petter Hengelo (Ov)

Welkom op mijn site met informatie over mijn salon waar ik werk met de huidverzorgingsproducten van merken hannah en Medex. De schoonheidssalon is gevestigd te Hengelo (Ov), Twente.

Bereikbaarheid in de wijk Slangenbeek in Hengelo

De salon is gelegen in de nieuwe wijk Slangenbeek, herkenbaar aan de gelijknamige brug. De wijk is gelegen aan de oost-rand van Hengelo.

Schoonheidssalon Hengelo Karin Petter aan het werk

….en vanuit Deurningen, Borne, Weerselo, Oldenzaal of Enschede?

Omdat de wijk Slangenbeek gelegen is aan de oost-rand van Hengelo ben ik ook vanuit Deurningen, Borne, Weerselo, Oldenzaal en Enschede uitstekend te bereiken. Op het kaartje op mijn contactpagina wordt dit snel duidelijk.

Ik ben jouw hannah huidcoach, Specialist in Huidverbetering én Medex Ster-specialist in huidverbetering

Ik ben gediplomeerd huidverzorgingspecialiste ( zowel hannah huidcoach als Specialist in Huidverbetering én Medex Ster-specialist in huidverbetering) en werk met de producten van hannah en Medex. Beide kwaliteitsmerken worden niet op dieren getest en bevatten hoogwaardige werkstoffen zonder onnodige kunstmatige toevoegingen.

Voor de jonge én de ouder- wordende huid…

Ik richt mij hoofdzakelijk op mijn specialisaties in huidverzorging en huidverbetering (mesotherapie, bindweefselmassage, acne-, litteken- alsook fruitzuurbehandelingen), maar verzorg daarnaast ook ontspannende (VIP)-gezichtsmassages. Natuurlijk kun je ook voor eenvoudige behandelingen als epileren, harsen en verven van wimpers en wenkbrauwen bij mij terecht. Voor thuisgebruik zal ik je huidverzorgingsproducten adviseren en deze kun je direct na je behandeling in de schoonheidssalon verkrijgen.

VerbeterMijnHuid – geen verzendkosten!!

De huidverzorgingsproducten koop je bij mij in de schoonheidssalon. Ook kun je via mijn webshop (www.VerbeterMijnHuid.nl) bestellen; in de webshop filter je heel eenvoudig naar jouw persoonlijke product!. Ook staan bij al mijn huidverzorgingsartikelen een uitgebreide productinformatie alsook een gebruiksaanwijzing, zodat je het thuis op je gemak nog eens na kunt lezen.
Webshop VerbeterMijnHuid
VerbeterMijnHuid Huidverzorgingsproducten
En voor alle duidelijkheid, je betaalt bij mij géén verzendkosten!!
Je bent van harte welkom in mijn schoonheidssalon te Hengelo (Ov) waar persoonlijke aandacht en service voorop staan. Alle gezichtsbehandelingen en huidverzorgingsproducten stem ik af op jouw huidtype en persoonlijke wensen.

Vragen?

Heb je na het bekijken van de site nog vragen over mijn schoonheidssalon of over mijn webshop? Schroom niet om mij te contacten, het liefst via mail.

Jouw huid is mijn visitekaartje!

Karin Petter Schoonheidsspecialiste Visitekaartje