Behandelingen voor Huidverbetering

Om je een indruk te geven van de mogelijkheden die ik je als specialist in huidverbetering of huidcoach zou kunnen geven zie je op mijn openingspagina een overzicht van de meest voorkomende specialistische – en standaardbehandelingen. Alle behandelingen hebben de doelstelling tot huidverbetering en het vroegtijdig voorkomen van veroudering van de huid. Klik aldaar op de behandeling voor een nadere toelichting.

Specialistische apparatuur voor Huidverzorging

Voor het uitvoeren van de huidverzorgingsbehandelingen maak ik gebruik van diverse geavanceerde apparatuur. Ik wil er een paar noemen:

Karin Petter hannah Skinanalyzer
hannah SKIN ANALYZER – voor het uitvoeren van een huidanalyse. Elke behandeling begint met het meten van het vochtgehalte, vetgehalte en de pH-waarde van je huid. Zo kun je ook zelf de vorderingen van je huid bijhouden.

De behandeling en productadviezen worden op de nieuwe meting aangepast. Hierdoor sluiten de behandeling en de hannah-producten die je zelf thuis gebruikt steeds optimaal aan bij wat je huid op dit moment nodig heeft.

Vocht – Een vochtarme huid bindt geen lipiden (vetten) en kan hierdoor geen in vet oplosbare werkstoffen en vitaminen opnemen. De huidconditie zal dan ook niet verbeteren, ongeacht de hoeveelheid werkstoffen die een crème bevat.

Vet -De huid wordt door een natuurlijk vetfilmpje beschermd tegen kou, zon en uitdroging. Zonder dit vetfilmpje kunnen huidproblemen ontstaan.

pH-waarde – De zuurgraad van de huid beschermt tegen bacteriën en schimmels. Als deze bescherming uit balans is, zal huidveroudering sneller gaan. Een te hoge pH-waarde kan vochttekort en eczeem veroorzaken; een lage pH-waarde kan juist acne tot gevolg hebben of verergeren.

MEDEX BEAU  ROUGE – voor het insluizen van werkstoffen in het kader van Mesotherapie zonder naalden.

Daarnaast heeft dit apparaat nog een 3-tal functionaliteiten:

Ultrageluid – De effectiviteit van ultrasoon is gebaseerd op een algemeen effect op de huid, nl. dat de penetratiemogelijkheden van moleculen in het algemeen verhoogd worden, omdat er onder invloed van ultrasone geluidsgolven kleine “luchtblaasjes” in de lipide-structuren van de huid ontstaan. Uiteindelijk zullen de werkstoffen hierdoor dieper in de huid kunnen migreren en penetreren.

Karin Petter Medex Beau Rouge

Bio-facelift – voor het tegengaan van de verslapping en de lijntjes in je gezicht. Een Bio-facelift heeft als resultaat dat het spierweefsel onder de huid is in topvorm wordt gebracht en heeft bij regelmatige behandeling een liftend effect op huid van voorhoofd, rond ogen, mond en kaak.

Coolwater wave – Om je huid na de behandeling tot “rust” te brengen en tegelijkertijd een dieper indringen van de werkstoffen mogelijk te maken.

Karin Petter Mesotherapie Red Baron

MEDEX RED BARON – voor het insluizen van werkstoffen in het kader van de originele Mesotherapie met naalden. Dit is de meest effectieve behandelingsmethode, aangezien het de enige methode is waarbij de werkstoffen voor 100% op de juiste plaats in de huid worden gebracht en daardoor het meest effectief zijn.

Producten voor Huidverbetering

Graag zal ik je als huidcoach of als specialist in huidverbetering adviseren welke behandeling(en) en bijbehorende producten voor jouw huid het beste resultaat zullen opleveren. Op grond hiervan zullen we wellicht de behandelingen moeten aanpassen aan je persoonlijke wensen.

Jouw huid is immers mijn visitekaartje!!
Karin Petter Schoonheidsspecialiste Visitekaartje