Medex Ster-Specialist in huidverzorging

Medex is inmiddels uitgegroeid tot een internationaal opererend, ISO-gecertificeerd cosmeticahuis met de meest hoogwaardige cosmeticaspécialités. Ik ben er dan ook trots op, dat ik na mij na een aantal intensieve cursussen Ster-Specialist in Huidverzorging mag noemen, met als specialiteit “anti-ageing”; hier zijn mijn behandelingen dan ook voornamelijk op afgestemd. En alle Medex producten verkrijgbaar via mijn webshop, VerbeterMijnHuid!!

Huidverzorgingsproducten

De Medex-filosofie over huidverzorging is:
Een wetenschappelijke methode om werkstoffen in de huid te brengen.
Karin Petter Medex blauwe serum

Een systeem, waarbij de natuurlijke barrières van de huid worden geslecht en daarna weer hersteld.
Een behandelingsmethode waarbij niet alleen rekening gehouden wordt met huidtype, maar ook met andere omstandigheden zoals leeftijd en huidconditie.
Voor professionele schoonheidsspecialisten die zich willen onderscheiden door meer dan alleen standaardbehandelingen te geven.

Ook op de beurs…

Stel huidveroudering/rimpelvorming uit

De beste manier om huidveroudering en/of rimpelvorming zolang mogelijk uit te stellen is om reeds op jonge leeftijd te beginnen met goede verzorging van de huid en je hierbij te laten adviseren. Als Ster-specialist in huidverzorging wil Ik je daar graag bij helpen!
Karin Petter Medex Leus

 

Wie is Medex?

33 jaar geleden werd Medex gesticht als farmaceutisch bedrijf (MEDische EXport). Door researchuitkomsten werden de huidverbeterende preparaten steeds belangrijker. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een internationaal opererend, ISO-gecertificeerd cosmeticahuis met de meest hoogwaardige cosmeticaspécialités. Velen van de werknemers horen er al tientallen jaren bij; hun persoonlijke inzet, zorg, liefde en wetenschappelijke kennis, is al diverse malen beloond met Awards. Het eigen, veel geroemde creatieve research- laboratorium heeft gezorgd voor verschillende cosmeticalijnen, om aan individuele behoeftes te kunnen voldoen; de kern is de “Medex Professional” lijn, met als prestigelijn: “Josephine van Steinborg” en de natuurlijke, etherische lijn: “Quintenstein”. Interessant is het te zien, hoe het Medex researchlaboratorium schijnbaar afsloeg naar de cosmetica (nooit helemaal) en nu, haast automatisch, met de nieuwste ontwikkelingen weer terug is bij therapeutische spécialités voor cosmetische toepassingen. De “Serum Repair Therapie” en de “Cosmetische Mesotherapie“ zijn voorbeelden hiervan.