Huidverzorgingsproducten

VerbeterMijnHuid Huidverzorgingsproducten
Huidverzorgingsproducten koop je bij mij in de schoonheidssalon. Ook kun je via mijn webshop – VerbeterMijnHuid – bestellen.

 

In de webshop staan bij al mijn huidverzorgingsartikelen een uitgebreide productinformatie alsook een gebruiksaanwijzing, zodat je het thuis op je gemak nog eens na kunt lezen. En je betaalt géén verzendkosten!
Karin Petter Huidverzorgingsproducten

Natuurlijk ben je ook van harte welkom in mijn salon te Hengelo (Ov) waar persoonlijke aandacht en service voorop staan. Alle gezichtsbehandelingen en huidverzorgingsproducten stem ik af op jouw huidtype en je persoonlijke wensen.

De vrouw die een half uur per dag besteedt aan huidverzorging en iedere zes weken een schoonheidsspecialist bezoekt, onderscheidt zich al na het 35ste levensjaar van andere vrouwen en elk jaar wordt het verschil groter.

Nog niet bekend met hannah of Medex?

Karin Petter Medex Professional

Ik werk heel bewust met deze twee merken; gewoon omdat ze bij mij passen en ik hier erg goede resultaten mee behaal. De producten doen echt wat ze beloven en zijn betaalbaar!!

Van beide producten kan ik je de complete lijn aanbieden, deze vind je terug in mijn webshop, www.VerbeterMijnHuid.nl. Als je nog niet bekend bent met hannah of Medex en je wel kennis zou willen maken wil ik een paar huidverzorgingsproducten noemen die vrijwel voor elke huid geschikt zijn en een prima kennismaking voor je zouden kunnen zijn; met deze producten heb ik tot nu toe vrijwel elke klant kunnen overtuigen!!

Als je op de naam van het product klikt, opent je computer direct een nieuw scherm met het product. Dit scherm blijft open staan zodat je eenvoudig terug kunt.

Wees lief voor je huid!

Karin Petter hannah Geef je huid een kans

 

hannah Medex
Reiniging hannah Cleansing Oil Medex Hydrophilic Oil
Dag- /Nachtcreme hannah 24-hour Skin Balancing Creme Medex 24 Hours Cream
Verzorging voor de ogen hannah Juvi Light Medex Actiprotin
Transpiratie Medex Causaal Deodorant
Verzorging voor het lichaam hannah Shower Treatment Medex Essentail Complex Crème de Douche

Medex Essential Complex Body Milk

Verzorging voor de handen Medex Hand & Body Cream