Cosmetische Mesotherapie zonder naalden

Mesotherapie – Anti-Ageing: “Ik wil een jongere huid!”

Karin Petter Mesotherapie met naalden
Tegenwoordig bestaat de mogelijkheid om wanneer je vindt dat gewone huidverzorging niet meer toereikend blijkt te zijn, door middel van prikjes spectaculaire resultaten te boeken. Bij het grote publiek is meestal alleen Botox bekend, zelfs zo bekend, dat bijna alle vormen van deze relatief nieuwe anti-ageing behandelingen zo genoemd worden. Echter, er zijn veel meer mogelijkheden.

Afhankelijk van het doel van de behandeling is er de keus uit: botox, cosmetische mesotherapie, fillers / injectables of fruitzuren.

 

Wat is Cosmetische Mesotherapie?

Cosmetische mesotherapie is de meest effectieve methode om de werkstoffen gegarandeerd voor 100% in de huid te brengen doordat de bovenste barrière van je huid doorbroken wordt.
Karin Petter Cosmetische Mesotherapie

De 5 krachtige werkstoffen van Acti-Lift stimuleren je huid weer in optimale conditie te komen. Met een kuur van maximaal 5 wekelijkse behandelingen wordt het optimale resultaat gehaald. Daarna heb je slechts 1 à 2 opfrisbehandelingen per jaar nodig om de conditie van je huid optimaal te houden.De mate van resultaat wordt bereikt afhankelijk van de methode, de soorten werkstoffen en de concentratie daarvan. 2M cosmetische mesotherapie zorgt voor: een stevigere en jongere huid, het verdwijnen van kleine rimpels en plooien en een optimale conditie van de huid. Het resultaat is echt ongelooflijk. Je zult versteld staan van het resultaat van 5 behandelingen. Vaak is na de cosmetische mesotherapiebehandeling het gebruik van fillers of Botox niet meer nodig, hoogstens nog voor één of twee hele diepe plooien.

Spectaculaire huidverjonging!

Cosmetische Mesotherapie behandeling kan bij mij zonder naalden! Indien je liever met naalden wil, klik dan op de behandeling mét naalden.

Met behulp van de Medex Beau Rouge worden door elektrisch aan de huid gegeven pulsen werkstoffen op een optimale wijze in de huid gesluisd, waardoor je spectaculaire resultaten bereikt zoals:

  • Anti-ageing;
  • Herstellen van de vochtbalans;
  • Vermindering van de rimpeltjes en plooien in gelaat, hals en decolleté;
  • Huidverfijning;
  • Vermindering van acné;
  • Afname van wallen en donkere kringen rond de ogen;
  • Stevigere en jongere huid die in optimale conditie is;

MESOTHERAPIE ZONDER NAALDEN

Cosmetische Mesotherapie zorgt voor een ongelooflijk resultaat in slechts 5 behandelingen.

Hyaluronzuur

Karin Petter Hyaluronzuur
De werkzame stoffen stimuleren de huid om weer in optimale conditie te komen. Zo wordt er o.a. hyaluronzuur in de huid gesluisd.

Hyaluronzuur is een lichaamseigen product en is een actieve waterbinder die zorgt voor een optimale vochtbalans van je huid. Daarnaast zet hyaluronzuur het bindweefsel aan tot het maken van fibroblasten (cellen die het collageen en elastine produceren). Met nieuw collageen en elastine wordt je huid weer soepeler en elastischer zodat je er jaren jonger uitziet. Naast hyaluronzuur worden voor de huid belangrijke vitaminen en mineralen gebruikt.

Tegengaan huidveroudering

Met vitaminen wordt de verdunning van de huid tegengegaan, worden anti-oxydanten ingesluisd, wordt collageenvorming gestimuleerd en de microbloedsomloop van de huid weer op orde gebracht.
Karin Petter Beau Rouge

Het overbekende vitamine C speelt hierin een belangrijke rol als anti-oxydant en verhoogt de celactiviteit, waardoor huidveroudering wordt tegengegaan. Naast bovenstaande werkstoffen wordt in de mesotherapie van Medex ook glycolzuur en DMAE (dimethylaminoethanol) gebruikt.

Door middel van glycolzuur wordt de aanmaak van nieuw collageen en fibroblasten gestimuleerd, wordt de vochtbalans op peil gehouden en stoot het de dode huidcellen af. DMAE is een vrije radicalenvanger en verhoogt de levensduur van de cellen. Tevens helpt het ouderdomspigmentatie te voorkomen.