Kennismakingsbehandeling

Een kennismakingsbehandeling is een korte afspraak met een korte gezichtsbehandeling van circa 45 minuten. Deze behandeling start met een analyse van de huid, waarbij ik met behulp van de hannah skinanalyzer de conditie van je huid vaststel. Daarbij wordt de zuurgraad of de pH-waarde bepaald, evenals het vocht- en vetgehalte van de huid.

Aan de hand van deze waarden zal ik je een korte gezichtsbehandeling geven, waarbij ik producten gebruik die passen bij de gemeten waarden. Je zult dus meteen ervaren hoe de producten werken, voelen en/of ruiken. Vervolgens zal ik een passend behandelplan voorstellen op basis van de voor jou huid meest geschikte producten. Deze producten kun je meteen bij mij in de salon kopen; ook kun je thuis mijn webshop bezoeken, en alles nog eens rustig nalezen. Ga hiervoor naar www.VerbeterMijnHuid.nl, waar je eenvoudig naar het juiste product “filtert”. Ook dit zou ik je even in de salon kunnen laten zien.

Tot slot zal ik je vertellen hoe je je huid thuis dient te verzorgen. Wees je ervan bewust dat dit een zeer belangrijk aspect van de huidverbetering is!!