VIP-behandeling inclusief een Bio-Facelift

Een VIP-behandeling duurt ongeveer 100 minuten.

Huidanalyse – Met de skinanalyzer wordt de huid gemeten. Daarbij wordt de zuurgraad of de pH-waarde bepaald, evenals het vocht- en vetgehalte van de huid. Daarna kan een passend behandelplan met de juiste produkten worden opgesteld. Een belangrijk aspect van de behandeling is de thuis-verzorging van de huid door jezelf. Daarom zal ik je tijdens de behandeling ook steeds vertellen wat je thuis aan je huid zult moeten doen.
Karin Petter hannah Skinanalyzer

 


(Diepte)Reiniging – De eerste stap op weg naar een mooie huid is een goede reiniging met een zachte reinigende milk; hiermee voorkom ik dat de huid uitdroogt. Door hierna de reinigingsmilk te verwijderen met een warm microwave-compres. zal de doorbloeding van de huid worden bevorderd, en de hoornlaag en talg in de huid versoepelen.

Verwijderen van oneffenheden en Peeling – Nu kunnen oneffenheden (verstopte poriën, puistjes e.d.) worden verwijderd. Ook is het belangrijk de dode huidcellen te verwijderen om een betere toegankelijkheid van de huid te creëren. Ik gebruik hiervoor een peeling zonder korreltjes, zodat deze zelfs geschikt is voor de tere huid rond de ogen. De peeling wordt dun opgebracht en is na enkele minuten droog. Ook de peeling zal ik met een warm microwave-compres verwijderen.

Epileren – Daarna zal ik je wenkbrauwen epileren, je wenkbrauwen in een goede vorm brengen kan veel goed doen voor je gezicht.

Keuzebehandeling: harsen bovenlip of kin, danwel het verven van wenkbrauwen of wimpers. Aan jou de keuze.

Ampul – Dit is een sterk geconcentreerd serum welke ik gebruik om de huid een boost te geven. Dit serum masseer ik vervolgens in de huid.

Massage – Een gezichtsmassage verbetert de bloedsomloop van je huid en verjongt je gezicht. Het zal je huid ook steviger maken en liften, en rimpeltjes of wallen verminderen. Daarnaast is een lekkere gezichtsmassage goed tegen stress, waardoor je je ontspannen en rustig voelt.

Masker – Vervolgens zal ik een op jouw huid afgestemd masker aanbrengen met als doel een zachte, beweeglijke en stevige huid.

Karin Petter Medex Beau Rouge

Bio Facelift – Bij deze behandeling wordt met behulp van de Medex Beau Rouge het gebied rond de ogen, neuslippenplooi en de kaaklijn behandeld. Hierbij worden minieme gelaatsspiertjes gestimuleerd tot samentrekken door middel van microstroom met onmiddellijk resultaat. De huid wordt gladder en strakker. De Bio Facelift maakt ook deel uit van de Mesotherapie.

Afsluitend – Tot slot sluit ik de behandeling af met het aanbrengen van een op de huid afgestemd produkt van hannah of Medex.